Dostali jste poukázku
na kurz?
Vyberte si, na který máte chuť,
a rovnou se přihlaste. Obratem vám pošleme víc informací!
Jsme lidé z kuchyně, od výčepu i z kavárny. A tohle je náš společný prostor, kde vaříme, ochutnáváme, vzděláváme se, objevujeme a experimentujeme. Je to místo otevřené všem profesionálům v gastronomii, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat.
Poukázka na kurz v Umu
Darujte svým blízkým chuťově nabitý kulinářský kurz, kde se dost nají a napijí, ale ještě víc naučí a dozví! Poukázka není vázaná na konkrétní kurz, a tak bude zcela na nich, jak a kdy svou poukázku uplatní.
Nejbližší akce
Nejbližší kurzy
Čestr a Přeštík
Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!
Škola čepování
Vše o pivu s mistryní výčepní Lucií Janečkovou! Postaví vás za výčep a naučí, jak správně čepovat hladinku, šnyt i mlíko. Kromě toho se dozvíte, jaký je rozdíl mezi míchaným a řezaným a jak zacházet s různými výčepními kohouty. Bonus: Občerstvení, diplom a dárek.
Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente
Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!
Najdete nás na Národní 28
Tady to vře, bublá a pění. Naše tréninková kuchyň, kavárna, výčep i učebna jsou schované v suterénu budovy č. p. 28 na ulici Národní. Přímo v centru Prahy.
Kde nás najdete?
Prostor UM
Národní 28
110 00, Praha 1
+420 221 105 221