Jsme lidé z kuchyně, od výčepu i z kavárny. A tohle je náš společný prostor, kde vaříme, ochutnáváme, vzděláváme se, objevujeme a experimentujeme. Je to místo otevřené všem profesionálům v gastronomii, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat.

Poukázka na kurz v Umu

Darujte svým blízkým chuťově nabitý kulinářský kurz, kde se dost nají a napijí, ale ještě víc naučí a dozví! Poukázka není vázaná na konkrétní kurz, a tak bude zcela na nich, jak a kdy svou poukázku uplatní.

Nejbližší akce

Zkouška sirén

Zkouška sirén

Zkouška sirén

Zkouška sirén

Zkouška sirén

Zkouška sirén


Nejbližší kurzy

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!

Jak na uzeniny doma s Františkem Kšánou

Jak na uzeniny doma s Františkem Kšánou

Co se vznikne, když se spojí receptury ze starých kuchařek a zkušenosti z (A)masa? Kurz pravé české řezničiny. Co stojí za poddajnou chutí a vůní uzenin, prozradí řezník František Kšána. Řeč bude také o surovinách, mletí, dochucování a především postupu uzení. Připravte si všechny smysly!

Škola čepování

Škola čepování

Vše o pivu s mistryní výčepní Lucií Janečkovou! Postaví vás za výčep a naučí, jak správně čepovat hladinku, šnyt i mlíko. Kromě toho se dozvíte, jaký je rozdíl mezi míchaným a řezaným a jak zacházet s různými výčepními kohouty. Bonus: Občerstvení, diplom a dárek.


Najdete nás na Národní 28

Tady to vře, bublá a pění. Naše tréninková kuchyň, kavárna, výčep i učebna jsou schované v suterénu budovy č. p. 28 na ulici Národní. Přímo v centru Prahy.

Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.


Kde nás najdete?

Prostor UM
Národní 28
110 00, Praha 1
+420 221 105 221
um@ambi.cz

Kontaktujte nás