Cena: 3600 Kč bez DPH/osoba
Kurz vaření s kreativním šéfkuchařem Ambiente
Hosté si v profesionální kuchyni, kde se ladí recepty a vymýšlí koncepty pro celé Ambiente, připraví chuťově nabité menu a budou mít šanci nahlédnout pod pokličku a naučit se triky šéfkuchařů a tipy pro domácí vaření. Pod vedením kreativního šéfkuchaře Ambiente Tomáše Valkoviče si pak připravíme jedno z navržených menu.
Co je dobré vědět?
MENU A
zasušená červená řepa, kefír, višně
vepřový řízek z kotlety, bramborová kaše, okurkový salát
větrník, lískooříškové praliné
MENU B
houby, chleba, syrovátka, majoránka
čerstvé těstoviny, omáčka ze sušeného masa (Amaso) a rajčat
vanilkový krém, lesní ovoce, sušenka
MENU C
mrkev s hořčicí, pohanka
ryba, máslová omáčka, pečený květák, květák pyré
tarte tatin
MENU D
pošírované vejce, spálený pórek, ančovičky
hovězí steak z vysoké roštěné, demi glace, pečená petržel chimichurri
Zmrzlina z Myšáka, ovoce v rumu, granola
MENU E
plněná paprika klobásou, ovocná hořčice
šunka, křenová omáčka, knedlík
krupicová kaše kakao, borůvky s hnědým máslem
Nápoje:
limonády
výběrová káva Nordbeans
Cena: 3600 Kč bez DPH/osoba
Cena zahrnuje kurz vaření pod vedením lektora, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů a kávy včetně servisu a soukromého podnájmu prostor.