Cena: 3600 Kč bez DPH/osoba

Kurz vaření s kreativním šéfkuchařem Ambiente


Hosté si v profesionální kuchyni, kde se ladí recepty a vymýšlí koncepty pro celé Ambiente, připraví chuťově nabité menu a budou mít šanci nahlédnout pod pokličku a naučit se triky šéfkuchařů a tipy pro domácí vaření. Pod vedením kreativního šéfkuchaře Ambiente Tomáše Valkoviče si pak připravíme jedno z navržených menu.

Co je dobré vědět?


MENU A

  • zasušená červená řepa, kefír, višně 

  • vepřový řízek z kotlety, bramborová kaše, okurkový salát

  • větrník, lískooříškové praliné 

MENU B

  • houby, chleba, syrovátka, majoránka

  • čerstvé těstoviny, omáčka ze sušeného masa (Amaso) a rajčat

  • vanilkový krém, lesní ovoce, sušenka

MENU C

  • mrkev s hořčicí, pohanka

  • ryba, máslová omáčka, pečený květák, květák pyré

  • tarte tatin 

MENU D

  • pošírované vejce, spálený pórek, ančovičky

  • hovězí steak z vysoké roštěné, demi glace, pečená petržel chimichurri

  • Zmrzlina z Myšáka, ovoce v rumu, granola

MENU E

  • plněná paprika klobásou, ovocná hořčice

  • šunka, křenová omáčka, knedlík

  • krupicová kaše kakao, borůvky s hnědým máslem

Nápoje:

  • limonády

  • výběrová káva Nordbeans

Cena: 3600 Kč bez DPH/osoba

Cena zahrnuje kurz vaření pod vedením lektora, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů a kávy včetně servisu a soukromého podnájmu prostor.


Poptejte firemní akci

Najdete nás