Učebna

Místo pro interní vzdělávání našich zaměstnanců, dalších profesionálů v oboru a veřejnosti. 

Místnost pro gastronomické přednášky a kurzy. Třeba i ty vaše. Pokud si ji chcete pronajmout, napište na um@ambi.cz


Chystáte prezentaci aneb školení pro zaměstnance či klienty? Naše učebna vám nabídne soukromý klidný prostor, kde budete moct uspořádat jakoukoli menší akci pro 10 lidí v centru Prahy. Rádi pro vás také připravíme nápadité občerstvení a výběrovou kávu. 

Poptejte pronájem


Nejbližší kurzy

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Jak na kávu s domácím kávovarem

Jak na kávu s domácím kávovarem

Jak si připravit co nejlepší kávu doma na svém kávovaru? Od Ondry se dozvíte základní informace o kávě a jejích odrůdách, ale prim bude hrát na tomto kurzu trénink!