Cena: 4000 Kč bez DPH/osoba
Kurz burgerů a čepování piva
Hosté se v profesionální kuchyni, kde se ladí recepty a vymýšlí koncepty pro celé Ambiente, naučí vše o mase a budou mít šanci nahlédnout pod pokličku a naučit se triky šéfkuchařů i výčepních.
Hamburger a pivo je perfektní kombinace, která prostě funguje! Na kurzu se proto naučíte obojí. Řezník František Kšána vás naučí vybírat maso na burger, ovládat mlýnek, míchat směs i burgery péct. K tomu se samozřejmě dozvíte spoustu informací a zajímavostí z řeznického světa. Výčepní vás zase provede základy čepování piva, při kterém se naučíte načepovat si nejoblíbenější piva - hladinku, šnyt i mlíko. Dozvíte se vše o základních chybách při čepování i o celé cestě piva až do půllitru.
Co je dobré vědět?
Co všechno se naučíme?
cheese slider, hranolky, nakládaná zelenina, salát
choux s krémem
hladinku, šnyt a mlíko na našem výčepu
Nápoje:
limonády
výběrová káva Nordbeans
Pilsner Urquell
Cena: 4000 Kč bez DPH/osoba
Cena zahrnuje kurz pečení pod vedením lektora, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů a kávy včetně servisu a soukromého podnájmu prostor.