Pop-up De Luxe
Unikátní pop-up bude trvat 3 dny
29. 11, 30. 11. a 2. 12.
Délka kurzu: 4 hodiny
Kapacita: každý den máme jen 20 míst
Když v roce 1958 vyhrálo Československo zlatou hvězdu za nejlepší pavilon na Světové výstavě v Bruselu, bylo to ocenění nejen pro naši architekturu nebo design, ale taky gastronomii. V pavilonu tehdy vznikla noblesní restaurace De Luxe, kterou vedl šéfkuchař Florián Zimmerman a na jídla k němu chodil celý svět. Byl to úkaz luxusu a na lístku nechyběli raci nebo foie gras, ale za luxus byl tehdy považován i kečup. Kreativní šéfkuchaři Ambiente teď získali původní recepty, které pro vás uvaří na nevšedním kulinářském pop-upu De Luxe.
„Jídla jsme nemohli nikdy ochutnat, ale budeme se snažit přiblížit jejich chuti, aby i dnes byly pro hosty opravdu deluxe, tedy výjimečně chutné a krásné. Víme málo, ale umíme dost. A tak stavíme na dlouho ztracených základech a tvoříme zážitek, který obstojí i v dnešní době. Těšíme se na vás!“ – šéfkuchař František Skopec