Krájej jako šéfkuchař 2.0
Lektor: František Skopec
06.04.2024
v 13:00
Kapacita: 4 lidí
Délka: 3 hodiny
Popis kurzu:
Na kurzu krájení pro pokročilé vám František Skopec pomůže rozvinout a vypilovat vaše krájecí schopnosti a naučit se nové techniky. Kapacita kurzu je omezená tak, aby bylo dostatek prostoru na vychytání všech detailů a dostatečný trénink. Naučíte se filetovat rybu, vykostit kuře a porcovat hovězí na steaky. Domů si navíc odnesete veškeré vámi připravené suroviny zavakuované a připravené na další zpracování.
OBSAZENO
Pro koho je kurz určený a co se naučíte?
Každému z nás!
Naučíte se:
filetovat rybu
porcovat kuře
připravit maso na steak
krájet cibuli a další kořenovou zeleninu a správné techniky krájení
Co si z kurzu odnesete?
- spoustu nových znalostí a zkušeností, které hned můžete využít
O lektorovi
František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Předtím než posílil tým UMu působil jako šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny. František vystudoval hotelovou školu a management a pracovně začínal jako provozní a později manažer. Po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho. Tam získal své první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo kuchaře v Café Savoy. Tehdy mu to vyšlo a František se postupně vypracoval až na šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.