Kurzy pro obsluhu


Jsou určeny zaměstnancům v oblasti Front of House (FOH), kteří jsou v přímém kontaktu s hostem a komunikují s ním. Nemusí to být jen servírky a číšníci, ale rovněž baristé, barmani, výčepní, pokladní, sommelieři či hostesky. Témata jsou rozdělena do tří hlavních bloků: stolování, komunikace a host. Každé školení má teoretickou i praktickou část a je postaveno na zážitkovém učení. Účastník si ve cvičných situacích vyzkouší roli obsluhy i hosta. Lektory jsou generální manažeři restaurací Ambiente, některé kurzy zaměřené na psychologii hosta pak vedou interní trenéři a v oblasti soft skills se zapojují i externí lektoři.

Kurzy: Základy stolničení a techniky debarasu, Základy sommelierství, Efektivita práce a pohybu po place, Typologie a psychologie hosta, Principy pozoruhodné a konzistentní obsluhy, Specifický host, Nestandardní situace, Reklamace a práce s negativním hodnocením, Zpětná vazba v týmu, Týmová komunikace atd.
Umíme zorganizovat i kurzy pro užší skupiny zaměstnanců – například Školení pro hostesky nabízí průřez tématy, která odpovídají práci právě na této pozici.

Více informací o vypsaných kurzech pro kuchaře i o aktuálních termínech najdete zde.

Nevybrali jste si? Napište nám a vymyslíme něco na míru právě vašemu provozu.