Nadcházející akce

Přijďte se učit a inspirovat! Kurzy vedou zkušení profíci a jsou určeny všem, kdo hoří pro gastronomii.


Sladké a kynuté z Esky!

Sladké a kynuté z Esky!

Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Chleba jako z Esky

Chleba jako z Esky

Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Chleba jako z Esky

Chleba jako z Esky

Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.

Sladké a kynuté z Esky!

Sladké a kynuté z Esky!

Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.

Kurz vaření pro děti (i rodiče)

Kurz vaření pro děti (i rodiče)

Že děti nepatří do kuchyně? To v Umu neplatí! Řezník František Kšána a šéfkuchař Tomáš Valkovič zvou na kurz vás i vaše ratolesti, se kterými uvaří boloňskou omáčku, připraví hamburger a nakonec společně naservírují zmrzlinový pohár. Oba mistři jsou několikanásobní tátové, a tak dobře vědí, jak s dětmi pracovat u plotny!

Dochucuj jako šéfkuchař! - kyselá chuť

Dochucuj jako šéfkuchař! - kyselá chuť

Jak kyselé je správně kyselé? Proč je kyselost významná? Čím vším se dá jídlo okyselit? A jak vzájemně propojovat jednotlivé chutě? To vám na třech jídlech názorně předvede Jana Jelič, někdejší kreativní šéfkuchařka Ambiente a expertka na dochucování.

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Chleba jako z Esky

Chleba jako z Esky

Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.

Sladké a kynuté z Esky!

Sladké a kynuté z Esky!

Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.

Dochucuj jako šéfkuchař - chuť umami

Dochucuj jako šéfkuchař - chuť umami

Slaná, sladká, kyselá… A co teprve, když se k nim přidá ještě umami? Jednotlivé chutě se vzájemně ovlivňují a my vám ukážeme, jak docílit ideální souhry. Naučíte se připravit tři chuťově nabitá jídla a také bylinkové oleje a zálivky, se kterými se stanete mistry dochucování.

Hostina z Brasileira

Hostina z Brasileira

Pao de quiejo, molho de campanha, picanha. Tušíte správně! Přichystali jsme kurz brazilské kuchyně, kterou vás provede šéfkuchař Brasileira U Zelené žáby Martin Matys. Společně s ním si připravíte brazilskou hostinu – těšte se na tradiční sýrové pečivo, hovězí steak nebo lososa s marakujou, na smažené krevety a vyprávění kuchaře, který vaří po brazilsku víc než 20 let.

Chleba jako z Esky

Chleba jako z Esky

Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Chleba jako z Esky

Chleba jako z Esky

Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!

Sladké a kynuté z Esky!

Sladké a kynuté z Esky!

Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.

Hostina z Brasileira

Hostina z Brasileira

Pao de quiejo, molho de campanha, picanha. Tušíte správně! Přichystali jsme kurz brazilské kuchyně, kterou vás provede šéfkuchař Brasileira U Zelené žáby Martin Matys. Společně s ním si připravíte brazilskou hostinu – těšte se na tradiční sýrové pečivo, hovězí steak nebo lososa s marakujou, na smažené krevety a vyprávění kuchaře, který vaří po brazilsku víc než 20 let.

Letní kulinářský tábor pro děti

Letní kulinářský tábor pro děti

Přemýšlíte, čím své ratolesti zabavit o prázdninách? Na pár dní bychom pro ně program měli!

Letní kulinářský tábor pro děti

Letní kulinářský tábor pro děti

Přemýšlíte, čím své ratolesti zabavit o prázdninách? Na pár dní bychom pro ně program měli!