Nadcházející akce
Přijďte se učit a inspirovat! Kurzy vedou zkušení profíci a jsou určeny všem, kdo hoří pro gastronomii.
Sladké a kynuté z Esky!
Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.
Škola steaků z Čestru
Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Chleba jako z Esky
Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.
Krájej jako šéfkuchař 2.0
Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.
Krájej jako šéfkuchař 2.0
Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Chleba jako z Esky
Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.
Čestr a Přeštík
Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!
Krájej jako šéfkuchař 2.0
Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.
Sladké a kynuté z Esky!
Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.
Kurz vaření pro děti (i rodiče)
Že děti nepatří do kuchyně? To v Umu neplatí! Řezník František Kšána a šéfkuchař Tomáš Valkovič zvou na kurz vás i vaše ratolesti, se kterými uvaří boloňskou omáčku, připraví hamburger a nakonec společně naservírují zmrzlinový pohár. Oba mistři jsou několikanásobní tátové, a tak dobře vědí, jak s dětmi pracovat u plotny!
Dochucuj jako šéfkuchař! - kyselá chuť
Jak kyselé je správně kyselé? Proč je kyselost významná? Čím vším se dá jídlo okyselit? A jak vzájemně propojovat jednotlivé chutě? To vám na třech jídlech názorně předvede Jana Jelič, někdejší kreativní šéfkuchařka Ambiente a expertka na dochucování.
Škola steaků z Čestru
Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.
Škola steaků z Čestru
Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.
Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente
Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!
Škola steaků z Čestru
Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.
Chleba jako z Esky
Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.
Sladké a kynuté z Esky!
Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.
Dochucuj jako šéfkuchař - chuť umami
Slaná, sladká, kyselá… A co teprve, když se k nim přidá ještě umami? Jednotlivé chutě se vzájemně ovlivňují a my vám ukážeme, jak docílit ideální souhry. Naučíte se připravit tři chuťově nabitá jídla a také bylinkové oleje a zálivky, se kterými se stanete mistry dochucování.
Hostina z Brasileira
Pao de quiejo, molho de campanha, picanha. Tušíte správně! Přichystali jsme kurz brazilské kuchyně, kterou vás provede šéfkuchař Brasileira U Zelené žáby Martin Matys. Společně s ním si připravíte brazilskou hostinu – těšte se na tradiční sýrové pečivo, hovězí steak nebo lososa s marakujou, na smažené krevety a vyprávění kuchaře, který vaří po brazilsku víc než 20 let.
Chleba jako z Esky
Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.
Čestr a Přeštík
Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!
Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente
Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Krájej jako šéfkuchař
Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.
Chleba jako z Esky
Legendární chleba z Esky, ale i křupavé rohlíky a housky. To všechno vás během čtyřhodinového kurzu naučí šéfpekař Esky Jarda Kozdělka – a přidá i spoustu zásadních pekařských poznatků, které se vám pak budou hodit v domácí praxi.
Čestr a Přeštík
Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!
Sladké a kynuté z Esky!
Vykouzlete ty nejlepší loupáky pod sluncem! Přesně takové, na jaké se stojí fronty v Esce. Šéfpekař Jarda Kozdělka vás naučí, jak doma zvládnout měkké, nadýchané a voňavé sladké těsto, pak si natrénujete tvarování loupáků i koláčů a domů si odnesete plnou tašku voňavého dobra.
Hostina z Brasileira
Pao de quiejo, molho de campanha, picanha. Tušíte správně! Přichystali jsme kurz brazilské kuchyně, kterou vás provede šéfkuchař Brasileira U Zelené žáby Martin Matys. Společně s ním si připravíte brazilskou hostinu – těšte se na tradiční sýrové pečivo, hovězí steak nebo lososa s marakujou, na smažené krevety a vyprávění kuchaře, který vaří po brazilsku víc než 20 let.
Letní kulinářský tábor pro děti
Přemýšlíte, čím své ratolesti zabavit o prázdninách? Na pár dní bychom pro ně program měli!
Letní kulinářský tábor pro děti
Přemýšlíte, čím své ratolesti zabavit o prázdninách? Na pár dní bychom pro ně program měli!