Knedlíky všeho druhu i chutí

Cena: 3 000 Kč

Dostali jste Poukázku na kurz v Umu?

Lektor: František Skopec

04.04.2023

v 16:00 

Kapacita: 8 účastníků

Délka kurzu: 4 hodiny


Menu/Receptury

  • klasické kynuté houskové knedlíky
  • kynuté plněné ovocné knedlíky
  • karlovarské knedlíky
  • špekové knedlíky

Popis kurzu

Společně si připravíme čtyři různé knedlíky pomocí dvou technik. Naučíte se, jak zadělat těsto na kynuté knedlíky, jak si připravit těstíčko na karlovarské i špekové a taky jak co nejlépe naplnit ty sladké, ovocné. Plus spousta důležitých rad a tipů, díky kterým budete doma přípravu knedlíků zvládat levou zadní!

Co si z kurzu odnesete?


  • spoustu nových znalostí a zkušeností, které hned můžete využít
  • lněnou utěrku s vyšívaným logem šitou přímo pro nás v chráněné dílně NEEDO
  • tištěnou brožuru, která shrnuje know how k tématu nejen od lidí z Ambiente

O lektorovi


František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Než posílil tým Umu, působil jako šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny. František vystudoval hotelovou školu a management, pracovně začínal jako provozní a později manažer. Po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho. Tam získal první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo kuchaře v Café Savoy. Vyšlo to a František se postupně vypracoval až na šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů i veřejnosti.


UM, Národní 28, 110 00, Praha 1

Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.