Krájej jako šéfkuchař 2.0

Lektor: František Skopec

16.04.2024

v 17:00

Kapacita: 4 lidí

Délka: 3 hodiny 


Popis kurzu:

Na kurzu krájení pro pokročilé vám František Skopec pomůže rozvinout a vypilovat vaše krájecí schopnosti a naučit se nové techniky. Kapacita kurzu je omezená tak, aby bylo dostatek prostoru na vychytání všech detailů a dostatečný trénink. Naučíte se filetovat rybu, vykostit kuře a porcovat hovězí na steaky. Domů si navíc odnesete veškeré vámi připravené suroviny zavakuované a připravené na další zpracování. 

Dostali jste Poukázku na kurz v Umu?

Pro koho je kurz určený a co se naučíte?


Každému z nás!

 

Naučíte se:

  • filetovat rybu

  • porcovat kuře

  • připravit maso na steak

  • krájet cibuli a další kořenovou zeleninu a správné techniky krájení

Co si z kurzu odnesete?


  • spoustu nových znalostí a zkušeností, které hned můžete využít

O lektorovi


František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Předtím než posílil tým UMu působil jako šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny. František vystudoval hotelovou školu a management a pracovně začínal jako provozní a později manažer. Po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho. Tam získal své první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo kuchaře v Café Savoy. Tehdy mu to vyšlo a František se postupně vypracoval až na šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.


 UM, Národní 28, 110 00, Praha 1

Novinky najdete na našem
Instagramu a Facebooku.