Výčep

Provozujeme Školu čepování, učíme se o cestách piva do půllitru, stylech čepování i sanitaci. 

Trénink dělá mistry čepování. Proto u nás najdete nejmodernější technologii pro pečlivě ošetřené pivo, od tanku až po kohout. Pro výuku čepování piva nebo pronájem výčepu pište na um@ambi.cz.


Vybavení

Máme krásný výčep a vy ho můžete mít jen pro sebe!  Můžete si ho pronajmout a užít si hezký večer s přáteli se zábavou navíc v podobě vlastního čepování piva. Krásně to funguje třeba jako narozeninová oslava nebo rozlučka se svobodou. Tak jako loď potřebuje kapitána, tak i výčep potřebuje výčepního. Proto si s výčepem vždy „pronajímáte" i našeho výčepního a můžete se s ním tak třeba rovnou domluvit i na školu čepování!


U výčepu působí:

Lucie Janečková

mistryně výčepní, škola čepování


Více o Lucii

Vystudovala žurnalistiku, ale spíše než po reportážích teď “lítá” po výčepech. Lucie začínala v roce 2014 v Lokálu Hamburk, kam si odběhla na brigádu ke škole. Práce s pivem jí ale začala bavit více a tak se posunula za výčep a začala se učit výčepnímu řemeslu. Organizuje soutěž Zlatá pípa a od roku 2021 vede Školu čepování Lukáše Svobody. Kromě toho má na starost zakončení tréninků výčepních v Ambiente a Lokálech.

Během svého působení v Lokále se naučila sanitovat pivní vedení a úspěšně složila zkoušky do Cechu sanitačních techniků. Kromě toho je členkou správní rady a etické komise Profesního sdružení sanitace nápojových cest. Úspěšně složila i Senzorické zkoušky na vady piva a v roce 2019 úspěšně absolvovala rekvalifikační kurz Sanitačního technika ve Výzkumném ústavu pivovarském a sladařském. Jejím cílem je vrátit slávu výčepnímu řemeslu a dostat jej zpět do škol.

V hospodě zůstává i ve volném čase, kouká výčepním pod ruce a ochutnává novinky pivovarského světa, věrná však zůstává plzeňskému ležáku.


Profík je nejen v čepování - načepované mlíko vypije na ex pod 4 sekundy!


Poptejte pronájem


Nejbližší kurzy

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!

Škola steaků z Čestru

Škola steaků z Čestru

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.