Kurzy pro kuchaře
Jsou určeny kuchařům a sous-chefům, kteří si pod vedením zkušeného šéfkuchaře, ať už ze skupiny Ambiente, či mimo ni, zdokonalí základní řemeslné techniky a prohloubí znalosti o surovinách. Kuchaři se během 4 hodin snaží co nejvíc poznat a pochopit danou surovinu a pak z ní připravují různé pokrmy za využití rozmanitých kuchařských přístupů.
60 hodin
Intenzivní kurz pro všechny, kdo uvažují o práci v gastronomii, anebo chtějí své vaření posunout na vyšší úroveň. Šéfkuchaři Ambiente vás během dvou nabitých víkendů zasvětí do práce v profesionální kuchyni, naučí vás ovládat technologie od konvektomatu až po sous-vide a uvaříte si spolu několik chodů, včetně svátečního oběda. Poté strávíte dvě směny v kuchyni vybraného provozu, abyste si v praxi vyzkoušeli pozici přípraváře. Tip: Restaurace sem můžou přihlašovat své nováčky, které chtějí zaškolit.
Kurz zahrnuje: 60 hodin s lektorem, přístup do on-line e-learingového programu ke kurzu, receptury, společné pivo po směně, certifikát o absolvování kurzu
Více informací o vypsaných kurzech pro kuchaře i o aktuálních termínech najdete zde.
Nevybrali jste si? Napište nám a vymyslíme něco na míru právě vašemu provozu.