Učebna

Místo pro interní vzdělávání našich zaměstnanců, dalších profesionálů v oboru a veřejnosti. 

Místnost pro gastronomické přednášky a kurzy. Třeba i ty vaše. Pokud si ji chcete pronajmout, napište na um@ambi.cz


Chystáte prezentaci aneb školení pro zaměstnance či klienty? Naše učebna vám nabídne soukromý klidný prostor, kde budete moct uspořádat jakoukoli menší akci pro 10 lidí v centru Prahy. Rádi pro vás také připravíme nápadité občerstvení a výběrovou kávu. 

Poptejte pronájem


Nejbližší kurzy

Jak na uzeniny doma s Františkem Kšánou

Jak na uzeniny doma s Františkem Kšánou

Co se vznikne, když se spojí receptury ze starých kuchařek a zkušenosti z (A)masa? Kurz pravé české řezničiny. Co stojí za poddajnou chutí a vůní uzenin, prozradí řezník František Kšána. Řeč bude také o surovinách, mletí, dochucování a především postupu uzení. Připravte si všechny smysly!

Knedlíky všeho druhu i chutí

Knedlíky všeho druhu i chutí

Karlovarské, špekové, ale i klasické kynuté knedlíky – to všechno se naučíte pod vedením Františka Skopce, bývalého šéfkuchaře Café Savoy. Jako sladký bonus si společně připravíte kynuté ovocné knedlíky a dozvíte se, jak je správně a bezpečně plnit.

Cupping – degustace kávy

Cupping – degustace kávy

Káva o páté! Barista Ondra Štökl, kávový guru celého Ambiente, vám naservíruje 5–8 různých druhů kávy a vysvětlí vám, jak odborně hodnotit její chuť, vůni i další vlastnosti.