Jsme místem pro středoevropskou kuchyni

Chceme společně budovat místo, kde budeme znovuobjevovat, definovat, vytvářet a zaznamenávat tradici středoevropské kuchyně. Učíme se od sebe navzájem, ale i od kolegů z Česka a zahraničí, šíříme vše poznané a těšíme se ze sdílení. 


UM je místem, kde se servírují výtvory naší hladové zvědavosti.

UM je rodinnou kuchyní, ve které spolu vaří, čepují a pijí profíci, ale i zapálená veřejnost.

Proč to děláme

Jídlo odráží život, prostředí, zdroje, vynalézavost i vyspělost společnosti. V jídle se skrývá naše národní identita. Je to univerzální jazyk, kterému rozumí lidé po celém světě. My ho chceme popsat a pochopit, proč jím mluvíme zrovna tak, jak mluvíme.


Národní 28

Tady dáváme prostor kuchařskému, výčepnímu a kavárenskému řemeslu. Tady se projídáme a propíjíme k tomu, kdo jsme. 


Nejbližší kurzy

Venkovní škola steaků přímo před Čestrem!

Venkovní škola steaků přímo před Čestrem!

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Venkovní škola steaků přímo před Čestrem!

Venkovní škola steaků přímo před Čestrem!

Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí všechno, co potřebujete k tomu, abyste si doma připravili parádní steak. Ukáže vám rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Čestr a Přeštík

Čestr a Přeštík

Řezník František Kšána vás kompletně zasvětí do všeho, co potřebujete vědět, než si domů přinesete hovězí nebo vepřové a pustíte se do přípravy. Provede vás všemi kroky od výběru a správného skladování masa až po přípravu steaků, ale i tataráku nebo carpaccia. Tohle bude maso!


Kde nás najdete?

Prostor UM
Národní 28
110 00, Praha 1

+420 221 105 221
um@ambi.cz

Kontaktujte nás