Jak jíst chytře

Cena: 3000 Kč

Dostali jste Poukázku na kurz v Umu?

Lektor: Karolína Kunftová

15.05. 2024

v 16:00

Kapacita: 12 účastníků

Délka kurzu: 3 hod.


Popis kurzu

Proč je důležité přemýšlet nad tím, co máme na talíři? K čemu potřebujeme základní makronutrienty – bílkoviny, sacharidy, tuky a vlákninu? Co je příčinou nejčastějších zdravotních problémů? Co jíst, abychom neměli hned hlad, a čím případně nahradit maso a živočišné produkty? Proč je dobré se starat o svůj mikrobiom a proč sáhnout raději po ovčích a kozích výrobcích než po těch kravských? Tohle všechno se dozvíte na novém kurzu Karolíny, která vás hned dokáže nadchnout, abyste nad jídlem také začali uvažovat chytře. Na závěr si společně vyhrajete při skládání několika ukázkových „chytrých talířů”, abyste si domů odnesli dostatek inspirace. 

Co se na kurzu naučíte?


  • jak využít jídlo jako mocný léčebný nástroj

  • co jsou bílkoviny, tuky a sacharidy,

  • kde je najdeme a kolik bychom jich měli denně sníst,

  • jak se starat o svůj mikrobiom,

  • proč je důležité spát,

  • co jíst, abychom se zasytili a měli dobrou náladu,

  • jak poskládat jídelníček, když nejíte maso,

  • jak by měl vypadat chytrý talíř,

  • jak si nastavit svůj režim k preventivnímu zdraví a proč se o sebe starat a jak mít radost ze života.

Co si z kurzu odnesete?


  • spoustu nových znalostí a zkušeností, které hned můžete využít
  • lněnou utěrku s vyšívaným logem šitou přímo pro nás v chráněné dílně NEEDO
  • tištěnou brožuru, která shrnuje know how k tématu nejen od lidí z Ambiente

O lektorovi


Karolína ja klinická naturopatka, terapeutka a lektorka nutriční medicíny a fytoterapie, celostní medicíny a epigenetiky. O jídle a fungování našeho těla i mysli ví hodně a pomůže vám chápat zdraví v souvislostech.  Ve své praxi propojuje mnoho disciplín, takže dokáže vnímat individuální situace komplexně a hledat pro ně smysluplná řešení. Její energie a elán jsou nakažlivé a hlavně dokonalým důkazem toho, že ,,to funguje”!


UM, Národní 28, 110 00, Praha 1