Kuchyň

V naší tréninkové kuchyni pilujeme řemeslo, hledáme nové chutě a vzděláváme sebe i ostatní. 

Otevřená všem, kteří chtějí vařit a experimentovat. Pro pronájem naší tréninkové kuchyně pište na um@ambi.cz


Chcete si jen tak zavařit s kamarády? Nebo potřebujete místo, kde budete vychytávat nové menu restaurace?  A co uspořádat soukromý kurz vaření? Nebo pečení svatebních koláčků? Zavařování ve velkém? Vařící akce pro novináře? Příprava na catering nebo svatbu? Vyberte si sami, využijte našich prostor a netrapte se sháněním příslušenství ani úklidem.

Kuchyně je navíc spojená s restaurací, kde se po uvaření můžou všichni posadit a společně se potěšit s výtvory svého snažení.


V kuchyni působí

Tomáš Valkovič

kreativní šéfkuchař


Více o Tomášovi

Tomáš je kreativním šéfkuchařem Ambiente. Původně sice studoval obchodní akademii, ale naštěstí ho při výpomoci v bratislavské pizzerii chytla kuchařina. Velmi rychle se stal šéfkuchařem a do své restaurace Camouflage si ho vyhlídnul také Martin Korbelič. Tomáše čekalo ještě otevření restaurace ve Vídni, a pak už ho zlákaly lokální suroviny a vyměnil fine dining za malé bistro v Banské Bystrici. Tomášova touha se učit ho zavedla do pražského Kampa Parku a záhy do Esky, kde se vypracoval na šéfkuchaře. Nyní sídlí v UMu a jeho hlavní úlohou je rozvíjet nové koncepty, zkoušet a testovat různé receptury a postupy, vést interní vzdělávání pro kuchaře a nově také pro veřejnost. Ve svém volném čase pořádá spolu s Jirkou Horákem pop upy, kde servíruje langoše a tacos, které prostě musíte ochutnat!


Jiří Horák

kreativní šéfkuchař 


Více o Jirkovi

Jirka je kreativním šéfkuchařem Ambiente. Než se začal věnovat rozvoji nových konceptů restaurací, inovacím, internímu vzdělávání i kurzům pro veřejnost, dosloužilo mu mnoho kuchařských rondonů. Jirka pracoval v Pizza Nuova, Čestru, ale i La Degustation Boheme. Vařil v Anglii, vyrazil na zkušenou do Brazílie do resturace D.O.M. a při dalších stážích zvědavě poznával michelinské restaurace Kadeau nebo Maaemo. Stál ale také u zrodu Grils a poté několik let působil jako zástupce šéfkuchaře v Esce. Nyní Jirka sídlí v UMu, kde ve své laboratoři rozvíjí nové nápady, (znovu)objevuje recepty a s pokorou jemu vlastní sdílí své kulinářské oblíbenosti s profesionály i veřejností. Pokud má chvíli volna, pravděpodobně se věnuje pop-upovým projektům, kde připravuje vylazené langoše nebo tacos. 


František Skopec

kreativní šéfkuchař


Více o Františkovi
František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Než posílil tým Umu, působil jako
šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny.
František vystudoval hotelovou školu a management, pracovně začínal jako provozní
a později manažer. Po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace
práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho.
Tam získal první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo
kuchaře v Café Savoy. Vyšlo to a František se postupně vypracoval až na
šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost
rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů i veřejnosti.

Poptejte pronájem


Nejbližší kurzy

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.