Učebna

Místo pro interní vzdělávání našich zaměstnanců, dalších profesionálů v oboru a veřejnosti. 

Místnost pro gastronomické přednášky a kurzy. Třeba i ty vaše. Pokud si ji chcete pronajmout, napište na um@ambi.cz


Chystáte prezentaci aneb školení pro zaměstnance či klienty? Naše učebna vám nabídne soukromý klidný prostor, kde budete moct uspořádat jakoukoli menší akci pro 10 lidí v centru Prahy. Rádi pro vás také připravíme nápadité občerstvení a výběrovou kávu. 

Poptejte pronájem


Nejbližší kurzy

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Krájej jako šéfkuchař 2.0

Tento kurz vybrousí krájecí schopnosti všech účastníků k dokonalosti – je určen jen pro 4 osoby a kreativní šéfkuchař František Skopec tak může každému věnovat intenzivní pozornost. Během 3 hodin vás naučí mistrovské techniky filetování ryb, porcování kuřete nebo náležité přípravy masa na steak. Kurz je určený pro pokročilé účastníky a navazuje na náš základní kurz Krájej jako šéfkuchař.

Dochucuj jako šéfkuchař! - kyselá chuť

Dochucuj jako šéfkuchař! - kyselá chuť

Jak kyselé je správně kyselé? Proč je kyselost významná? Čím vším se dá jídlo okyselit? A jak vzájemně propojovat jednotlivé chutě? To vám na třech jídlech názorně předvede Jana Jelič, někdejší kreativní šéfkuchařka Ambiente a expertka na dochucování.

Osvojte si latte art – umění kreslit do kávy!

Osvojte si latte art – umění kreslit do kávy!

Naučte se od baristů kreslit obrázky! Ondřej Štökl, hlavní barista Ambiente, vám ukáže, jak pracovat se šlehaným mlékem a kávou, a během tří hodin u kávovaru předá i trochu teorie (zábavně, samozřejmě!)