Jsme místem pro středoevropskou kuchyni

Chceme společně budovat místo, kde budeme znovuobjevovat, definovat, vytvářet a zaznamenávat tradici středoevropské kuchyně. Učíme se od sebe navzájem, ale i od kolegů z Česka a zahraničí, šíříme vše poznané a těšíme se ze sdílení. 


UM je místem, kde se servírují výtvory naší hladové zvědavosti.

UM je rodinnou kuchyní, ve které spolu vaří, čepují a pijí profíci, ale i zapálená veřejnost.

Proč to děláme

Jídlo odráží život, prostředí, zdroje, vynalézavost i vyspělost společnosti. V jídle se skrývá naše národní identita. Je to univerzální jazyk, kterému rozumí lidé po celém světě. My ho chceme popsat a pochopit, proč jím mluvíme zrovna tak, jak mluvíme.


Národní 28

Tady dáváme prostor kuchařskému, výčepnímu a kavárenskému řemeslu. Tady se projídáme a propíjíme k tomu, kdo jsme. 


Nejbližší kurzy

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

Hedvábně krémová míchaná vejce, křupavá domácí granola, slaná ovesná kaše z čerstvě namletých vloček, anebo smetánek vlastní výroby. To všechno si během čtyřhodinového kurzu připravíte pod vedením kreativního šéfkuchaře Jirky Horáka. Trocha teorie, spousta praxe!

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.

Krájej jako šéfkuchař

Krájej jako šéfkuchař

Krájet, krájet a krájet. Někde mezi nožem a prkénkem se rodí úspěch dobře připraveného jídla. Kreativní šéfkuchař František Skopec proto nabrousil sadu nožů a krájecích tipů, které vás za dvě hodiny intenzivního tréninku přiblíží k mistrovství.


Kde nás najdete?

Prostor UM
Národní 28
110 00, Praha 1

+420 221 105 221
um@ambi.cz

Kontaktujte nás